Havalı Tabanca Menzili Ne Kadar?

08-07-2021 14:25
Havalı Tabanca Menzili Ne Kadar?
Havalı tabanca, hobi ve eğlence amaçlı kullanılan ekipmanların başına yer alır. Klasik tabancalara göre daha zararsız oluşu, fiyatının uygun olması ve kullanmak için herhangi bir ruhsata gereksinim duyulmaması havalı tabancayı atıcılık sporuyla ilgilenenler arasında popüler hale getirmiştir. Bu yazımızda en merak edilen konulardan biri olan havalı tabanca menzili ne kadar? Sorusuna cevap vereceğiz. Havalı tabanca menzili kaç metre? Hadi gelin hep birlikte öğrenelim.

Havalı Tabanca Menzili Ne Kadar?

Birçok havalı tabanca çeşidi vardır. Havalı tabanca menzili de havalı tabanca çeşitlerine göre farklılık gösterir. Genelleme yapacak olursak havalı tabancaların etkili menzilinin 15 – 20 metre arasında değiştiğini söyleyebiliriz. Evet havalı tabanca alırken menzil belirleyici özelliklerden biri fakat isabet oranının menzilden daha önemli olduğunu unutmayın. Havalı tabancalar küçük saçmalar attığı için menzili ne kadar fazla olsa da sınır menzildeki hedefi vurma oranı düşük kalabilir. Havalı tabanca kaç metre atar? Sorusuna bu şekilde cevap verebiliriz.

Havalı Tabanca Nedir?

Havalı tabanca menzili kaç metre? Sorusunu cevapladığımıza göre biraz da havalı tabancalar hakkında genel bilgi verelim. 
Bünyesine sıkıştırdığı havayı kullanarak saçma ateşleyen tabanca türüne havalı tabanca adı verilir. Fiyatları normal tabancalara göre çok daha uygundur. Hobi ve eğlence amaçlı kullanılır. Ayrıca yıl içinde birçok kez havalı tabanca yarışmaları düzenlenir. 
 
Havalı tabanca kullanmak için herhangi bir ruhsata ihtiyaç duyulmaz. 18 yaşından büyük olmanız ve havalı tabanca faturasını yanınızda bulundurmanız havalı tabanca kullanmak için yeterli olur. 
Havalı tabancayı yerleşim yerlerinde kullanamazsınız. Ayrıca bu tabancalarla hiçbir canlıya zarar veremezsiniz. Yani havalı tabanca ile avlanmak yasaktır. 

Havalı Tabanca Fiyatları

Havalı tabanca fiyatları marka ve modele göre farklılık gösterir. Genel olarak havalı tabanca fiyatları 300 – 1700 TL arasında değişmektedir.

Havalı Tabanca Nereden Alınır?

Havalı tabanca taşımak ve kullanmak için faturaya ihtiyaç duyacağınızdan dolayı satın aldığınız yerin resmi ve kurumsal bir işletme olması gerekir. Ayrıca satış sürecinde ve sonrasında desteğe ihtiyacınız olabilir. Bundan dolayı karşınızda sorularınızı sorabileceğiniz bir yetkilinin olması güzel olacaktır. Web sitemiz Beyav.net üzerinden en uygun fiyatlarla faturalı şekilde havalı tabanca satın alabilirsiniz. Ayrıca Whatsapp hattımız üzerinden bize ulaşarak her konuda destek alabilirsiniz.
 
Bu yazımızda havalı tabanca menzili ne kadar? Sorusuna cevap verdik. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Soru ve görüşlerinizi Whatsapp hattımızdan bizimle paylaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.