En İyi Havalı Tabanca Önerileri | Havalı Tabanca Tavsiyesi

16-07-2021 09:13
En İyi Havalı Tabanca Önerileri | Havalı Tabanca Tavsiyesi
Havalı tabanca önerileri atıcılık sporuna yeni başlayacak kişilerin en merak ettiği konulardan biridir. İyi bir atış deneyimi yaşamak için doğru havalı tabancayı seçmek oldukça önemlidir. Çünkü siz her ne kadar atış konusunda yetenekli olsanız da kullandığınız silahın özellikleri yetersizse tam olarak istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Sizler için seçiminize yardımcı olmak amacıyla en iyi havalı tabanca tavsiyesi listesini oluşturduk, keyifli okumalar. 
 
Not: Listede yer verdiğimiz tüm ürünleri havalı tabanca fiyatları kategorimizden satın alabilirsiniz. Ayrıca sorularınız için de Whatsapp hattımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 

Havalı Tabanca Önerileri

Listede yer verdiğimiz havalı tabancaların her biri kaliteli ve f/p olarak kullanıcıyı tatmin edecek niteliktedir. Bütçenizin yettiği tabancayı satın alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

EKOL ES 66 Havalı Tabanca 4.5 mm

Listeye ilk olarak sitemizde en çok satan havalı tabanca Ekol ES 66 ile başlamak istiyoruz. Tam bir fiyat performans ürünü. Gerçekçi dış görünüşü sayesinde kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Belçika Browning Hi-Power göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Hatta bu havalı tabanca ile ilgili birçok soru geldiği için detaylı inceleme videosu bile hazırladık. Videomuzu izleyerek Ekol ES 66 ile ilgili kafanızdaki bütün soru işaretlerini giderebilirsiniz.

KWC Beretta M92 4.5mm CO2 Havalı Tabanca

Havalı tabanca almak isteyen kişilerin tabancalarında bulunmasını istediği özelliklerden biri blowback’tir. Blowback, tıpkı gerçek ateşli silahlarda olduğu gibi havalı tabancaların da atış esnasında namlusunun üst kısmının hareket etmesi özelliğidir. Her havalı tabancada bulunmaz, ancak KWC Baretta M92 bu özelliğe sahip. Ayrıca diğer özelliklerine de bakacak olursak gerçek silaha en yakın havalı tabancalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Mesela gerçek silah sökme süreci çoğu havalı tabancada bulunmamasına rağmen bu modelde mevcuttur. 

KWC M11 Mini Uzi 4.5mm CO2 Havalı Tabanca

Havalı tabanca deyince akılda direkt klasik tabancalar canlanıyor. Fakat herkesin zevki bir olacak herkes klasiklere ilgi duyacak diye bir şey yok. KWC, uzi tipi silah sevenleri düşünmüş ve havalı tabancasını çıkarmış. Yarı otomatik bu havalı tabanca ile güzel bir uzi deneyimi yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Umarex Glock 19 Havalı Tabanca 4.5mm

Glock 19’u mutlaka duymuşsunuzdur. Dünya çapında ilgi gören ve hayranları bulunan bir tabanca. İşte Umarex Glock 19’da onun bire bir kopyası, havalı tabanca versiyonu. Bu tabanca ile ilgili anlatacak çok fazla şey yok. Glock 19’u seviyorsanız direkt sipariş verebilirsiniz.

KWC Phyton 6 İNÇ 4.5mm Revolver Havalı Tabanca

Uzi’ye ilgi duyanlar olduğu gibi revoler tipi silahların da sıkı hayranları vardır. KWC revolver severleri de düşünerek bu havalı tabancayı piyasaya sürmüş. Klasik havalı tabanca özelliklerine sahip. Görünümü de gerçek revolver ile neredeyse bire bir.
 
Havalı tabanca önerileri listemde yer vermek istediğim ürünler bunlar. Şimdi de gelin havalı tabanca ile ilgili merak edilen bazı soruları cevaplandıralım.

Havalı Tabanca Ruhsat Gerektirir mi?

Hayır havalı tabanca taşımak için herhangi bir ruhsata gerek yok. Silahınızın faturasının bulunması yeterli olacaktır. Bizim sitemizden sipariş verdiğiniz taktirde faturası ürünle beraber gönderilir.

Havalı Tabanca Nerelerde Kullanılır?

Yerleşim yerleri dışında hiçbir canlıya zarar vermemek kaydıyla havalı tabancanızı kullanabilirsiniz.

Havalı Tabanca Nereden Alınır?

Havalı tabanca alırken mutlaka fatura kesen yasal bir mağazadan alışveriş yapmanız gerekir. Faturanız olmadan havalı tabancanızı taşıyamaz ve kullanamazsınız. Sitemiz Beyav.net üzerinden faturalı ve yasal şekilde havalı tabanca alabilirsiniz. Ayrıca tabancaların yanında siz değerli müşterilerimiz için birçok hediye de gönderiyoruz. Detaylı bilgi için Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Havalı Tabanca Menzili Kaç Metre?

En merak edilen konulardan biri de havalı tabancaların atış gücünün ne kadar olduğudur. Menzil de tıpkı havalı tabanca fiyatları gibi modelden modele, markadan markaya farklılık gösterir. Kısaca her havalı tabancanın menzili farklıdır. Ayrıca havalı tabanca alırken sadece menziline bakarak karar vermeyin. Havalı tabancalar çok küçük saçmalar ateşledikleri için her atış menzil içinde olsa bile hedefe ulaşamayabilir. Dolayısıyla önemli olan nokta isabet oranıdır. Yüzde kaç oranla hedefi vuruyor buna bakmak daha doğru olur.
 
Havalı tabanca önerileri yazımızda en iyi havalı tabanca modellerini sizlerle paylaşmaya çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Soru ve görüşlerinizi Whatsapp hattımız üzerinden bizimle paylaşmayı lütfen unutmayın.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.