Ekol ES 66 Havalı Tabanca Özellikleri ve Yorumları

02-07-2021 18:03
Ekol ES 66 Havalı Tabanca Özellikleri ve Yorumları
 
Ekol ES 66 Havalı tabanca en çok tercih edilen havalı tabanca modellerinden biridir. Kullanım kolaylığı, gerçekçi görünümü ve sağlam mekanizması Ekol ES 66’yı öne çıkarmaktadır. Türkiye’deki en bilindik havalı silah üreticilerinden Voltran Av Silahları Sanayi’nin ürettiği bu havalı tabanca, atıcılık sporu ile uğraşanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu yazımızda Ekol ES 66 Havalı tabanca özellikleri hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca yazının sonuna bıraktığımız inceleme videomuzu da izlemenizi tavsiye ederiz.
 

Ekol ES 66 Havalı Tabanca Özellikleri

Ekol ES 66’yı rakiplerine göre öne çıkaran birçok özelliği bulunmaktadır. Bunların başında gerçek ateşli silahlara olan benzerliği gelmektedir. Ekol ES 66 dünyada en çok bilinen ateşli silahlardan olan Belçika Browning Hi-Power tabancasından ilham alınarak üretilmiştir. 
  • Şarjör yapısı tek sıralıdır. 14 mermi kapasitesindedir. 
  • Dış malzemesi metaliktir. Plastik aksamı bulunmaz. 
  • 192 mm uzunluğunda, 970 gram ağırlığındadır. 
  • Geri tepme yapmaz.
  • Ateşlenen saçma 125 m/s hızı ile tabancadan çıkış yapar.
  • 4,5 mm Çelik BBS kalibreye sahiptir.
  • Yüksek isabet oranı ve tetik hassasiyeti 
  • Blowback özelliği bulunmamasına rağmen şarjör takılı değilken üst mekanizma el ile hareket ettirilebilir özelliktedir.
Ekol ES 66 Havalı Tabanca Özellikleri genel olarak bu şekildedir.

Ekol ES 66 Havalı Tabanca Yorumları

Ekol ESS 66 Havalı tabanca yorumları için videomuzu izleyebilirsiniz. Videonun altına gelen yorumlardan da göreceğiniz üzere genel olarak kullanıcılar bu tabancadan memnun kalmışlardır. Ayrıca Ekol ES 66 Havalı tabanca özellikleri de detaylı şekilde videoda anlatılmıştır.

 

Ekol ES 66 Havalı Tabanca Fiyatları

Piyasada 700 – 800 TL bandında olan Ekol ES 66’yı web sitemizden hediyeleri ile birlikte 549 TL’ye satın alabilirsiniz. Eğer sitemizden bu ürünü alırsanız yanında; kılıf, gözlük, saçma, Co2 tüpü ( 10 adet ), 10 Adet hedef ürünleri de hediye edilecektir. 

Ekol ES 66 Havalı Tabanca Öne Çıkan Özellikleri

Ekol ES 66 Havalı Tabanca’nın en öne çıkan özelliği şüphesiz ki gerçekçi tasarımıdır. Bu gerçekçi görünüşüyle atıcılık tutkunlarına güzel bir deneyim sunmaktadır. Ayrıca tetik hassasiyetinin yüksek olmasından dolayı kullanırken sizi hızlı karar vermeye zorlamaktadır. 

Bu yazımızda Ekol ES 66 havalı tabanca özellikleri ve yorumları hakkında sizlere bilgi vermeye çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Havalı tabanca fiyatları kategorimizden kaliteli havalı tabanca modellerine en uygun fiyatlarla ulaşabileceğinizi unutmayın.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.